Dyslexiforum FDB – En mötesplats för våra medlemmar

Happy Kids Representing Youth and Fun

Vi startade vårt medlemsforum på Facebook den 14 februari i år. Tanken var att skapa en mötesplats för våra medlemmar, där frågor kan ställas och svar kan komma från flera håll. Forumet är stängt för allmänheten och exklusivt öppet för dig som är medlem i FDB. Det enda du behöver göra att begära om att få gå med i forumet.

 

Idag är Dyslexiforum FDB en av våra viktigaste kanaler för oss att kommunicera med våra medlemmar och en fin möjlighet att skapa mervärden kring barn med dyslexi. Medlemmar bollar olika frågor med varandra och får svar även av FDB’s pedagoger och personal. Det som skrivs i forumet syns inte för dem som inte är medlemmar i forumet.

 

Våra livesända föreläsningar har varit uppskattade av medlemmar över hela landet som har kunnat följa dessa hemifrån. I september genomfördes en workshop kring “Digitala verktyg” och i november hölls en om “Dyslexi och Engelska”. Båda föreläsningarna arrangerades av Stockholmsföreningarna. Det var många besökare på plats, men många fler följde hela workshopen via vår livesändning på Facebook.

 

Vi planerar redan nu nya föreläsningar för 2018, så håll utkik efter inbjudningar till dem i vårt medlemsbrev och på Facebook!

 

Du som får vårt medlemsbrev är ju redan medlem i FDB. Om du också har Facebook kan du lätt gå med i Dyslexiforumet genom att begära inträde via knappen nedan.

 

DYSLEXIFORUM FDB