Fler medlemmar & livesändning av föreläsningar

shutterstock_479592934_mindre-vers

Idag har vi 458 medlemmar i forumet. Vi vill gärna se att så många som möjligt av våra nästan 2 300 medlemmar i FDB också blir det i forumet. Det är en viktig kanal för oss att kommunicera med våra medlemmar och en fin möjlighet till att dela erfarenheter, tips och fakta mellan föräldrar och FDB´s kunniga personal.

Nyheter i Dyslexiforum FDB

På Dyslexiforum FDB pågår ständigt dialoger. Medlemmar bollar olika frågor med varandra och får svar även av FDB’s pedagoger och personal. Nytt i forumet och i vår förening är att vi börjat livesända workshops och föreläsningar i forumet. I september genomfördes en workshop kring digitala verktyg som arrangerades av Stockholmsföreningarna. Det var många besökare på plats, men många fler följde hela workshopen via vår livesändning på facebook. Det var en väldigt uppskattad nyhet och vi förstod snart att vi vill ha fler livesända aktiviteter.

Föreläsning om dyslexi och engelska

Nu den 9:e november livesänder vi därför Stockholmsföreningarnas föreläsning om dyslexi och engelska. Om du vill kunna följa föreläsningen, som ju bara sänds live och inte kan sparas, behöver du i god tid innan föreläsningen be om att få bli insläppt i forumet.

Vill du gå med i forumet?

Du som får det här mailet är ju medlem i FDB. Har du Facebook kan du lätt gå med i forumet genom att begära inträde via knappen nedan.

 

Gå med nu