Sommarläger

FDB och Studieförbundet Vuxenskolan anordnar

Sommarläger

Temat är dyslexi, självkänsla och engelska.

 

— DETTA LÄGER ÄR NU FULLBOKAT —

 

På lägret gör vi många roliga ledar och övningar och funderar över synen på läs- och skrivsvårigheter/dyslexi för att stärka självkänslan. Vi vill också hitta glädjen i det engelska språket! Lägret pågår under fem dagar och inkluderar två övernattningar i Lindbacken (Rånäs) Antalet platser är begränsat och anmälan är därför bindande. Först till kvar gäller.

Lägerfakta

När: 7-11 augusti 2017. Måndag och tisdag i Vallentuna. Onsdag morgon samling i Vallentuna för avfärd med buss till Lindbacken med två övernattningar. Vi förutsätter att ditt barn är med alla dagar. Sista eftermiddagen på fredagen hälsar vi föräldrarna välkomna för en gemensam fika och avslutning.

Målgrupp: Barn med läs- och skrivsvårigheter, födda 2005 och 2006 eller som ska börja årskurs 5 eller 6 till hösten. 15 deltagare med fyra ledare.

Kostnad: 700 kr, lunch och mellanmål ingår samt middag onsdag och torsdag. Medlemskap i FDB är obligatoriskt. Minst en person i familjen måste vara medlem.

Anmälan: Till Studieförbundet Vuxenskolan, på hemsidan www.sv.se (sök efter Sommarläger i Vallentuna). Eller e-post abc@sv.se, ange att det gäller “FDB:s sommarläger om dyslexi”. Ange  barnets namn och personnummer, e-post-adress och telefonnummer. Det går också bra att anmäla sig på telefon 08-120 55 100

Sommarläger 2017