Tack Ingrid Lind!

Bild: Eva Hedberg

Tack Ingrid Lind för alla år som du varit vår ledstjärna kring att värna om barn med dyslexi.

 

Ingrid arbetade för att ”barn inte ska hindras av sin dyslexi i sitt lärande och inte heller ska hindras av sin dyslexi i att visa vad de kan.” Hon sa detta är fullt möjligt för i dag finns sätt att lära och visa vad man kan på många olika sätt.”

 

Det var Ingrid som gjorde det möjligt att göra DysseAppen med det allsidiga innehåll den fick. När vi lanserade Appen för ett år sedan, hade Ingrid precis fått ett cancerbesked och var nyopererad. Ändå stod hon där på scenen tillsammans med oss inför en publik på mer än 200 ungdomar, föräldrar och lärare. Under året som gått har hon fortsatt att vara aktiv i samverkan med oss. Hon fick tillsammans med Gro och Louise dyslexipriset i oktober och nyligen gjorde Ingrid också några filmer tillsammans med oss.

 

Nu finns Ingrid inte längre ibland oss och det känns tomt för oss. Ingrid har gjort stor skillnad för många föräldrar och barn som hon stöttat. Hennes minne och ord kommer att finnas med oss och hon kommer att fortsätta att finnas här som vår ledstjärna.

 

Tack Ingrid för allt ditt engagemang och stöd, tack för att vi tillsammans med dig fått verka för att alla barn ska få en bra skolgång!