Ja, jag vill bli medlem i Föräldraföreningen för Dyslektiska Barn.


  Vad gör föräldraföreningen? På vilket sätt kan jag få stöd som förälder? Se filmen så får du veta varför du behövs som medlem.

  Som medlem kan du delta i vårt föräldraforum på Facebook. Här kan du få tips och råd från andra föräldrar och från våra kunniga medarbetare i FDB. Vi sänder också föreläsningar ”live” med kunniga pedagoger och logopeder på temat dyslexi och lärande. Om du loggar in på forumet så kan du också vara med.

  Du får ett digitalt medlemsbrev 4 – 6 gånger om året med aktuell information om läs- och skriv-svårigheter/dyslexi och om föreningen. För dig som vill vara med i ett lokalt nätverk där du bor kommer vi under 2020 att erbjuda nytt bra material som ni kan använda på en träffar med andra föräldrar på ditt barns skola.

  Bli medlem du också

  Vi behöver ditt stöd för att kunna hjälpa barn och ungdomar med dyslexi. Tillsammans får vi en starkare röst i debatten och större möjligheter att förbättra våra barns skolgång. Bli medlem i Föräldraföreningen för Dyslektiska Barn du också!

  Fyll i formuläret här nedan så får du en faktura på medlemsavgiften skickad till dig. Avgiften för år 2020 är enligt nedan. Anmäl en förälder/vårdnadshavare som medlem och övriga i familjen som stödmedlemmar. Glöm inte skriva alla personers namn i anmälan.

  Välkommen till FDB!

  Avgift 2020
  Huvudmedlem200:-
  Stödmedlem
  25:-
  Pensionär/Studerande100:-
  Skola/Institution som vill bli medlem500:-